LOADING

Kuva-Plugin valokuvat

Kuva-Plugissa olevat valokuvat ovat julkaisuvapaita RF eli Royalty Free -kuvia. Ostamasi kuvat ovat täysin vapaasti ja rajoittamattomasti käytettävissäsi mihin tahansa käyttötarkotukseen.


RF-käyttöoikeus tarkoittaa rajatonta käyttöoikeutta. Julkaisuvapaita kuvia saa vapaasti käyttää miten paljon tahansa ja kuinka kauan tahansa. Ostamasi kuvat ovat täysin vapaasti ja rajoittamattomasti käytettävissäsi mihin tahansa käyttötarkoitukseen.


Käyttöoikeuksien hallinta on erittäin helppoa ja kätevää. Ostamasi RF-kuvat säilyvät ostohistoriassasi aina. Kuvat ovat kuitenkin vain ostajaorganisaation käytössä eli niitä ei saa luovuttaa eteenpäin muiden käytettäviksi.

 

Kuvan hinta


Kuvan yksikköhinta määräytyy kuvan koon (hires tai lores) mukaan ja se näkyy suoraan thumbnail-kuvassa. Käytettäessä kuvaa vain digitaalisessa mediassa (internet, kuvaesitykset jne.), valitse lores eli matalaresoluutiokuva, jonka hinta on edullisempi kuin täysikokoisen korkearesoluutioisen hires-kuvan hinta.

 

Kuvan koko


Näet kuvan koon viemallä hiiren kuvan päälle, jolloin avautuu kuvan esikatseluikkuna. Kuvan koko on ilmoitettu esikatselunäytössä pikseleinä (esim. 2533 x 3800).

 

Kuvasivu


Klikkaamalla kuvaa avautuu kuvasivu, josta löydät kaiken tarvittavan kuvaan liittyvän informaation, kuten kuvan koon sekä sentteinä että pikseleinä, kuvan ID-numeron ja tiedostonimen, kuvan hakusanat sekä hinnat ja käyttöoikeusehdot.


Kuvasivulla voit tallentaa kuvan valopöydälle, lähettää kuvan tutustuttavaksi, ladata layout-kuvan itsellesi luonnostelua varten sekä viedä valitsemasi kuvan ostoskoriin.

 

RM eli Rights Managed -kuva


Halutessasi varmistaa, ettei ostamasi kuva ole samaan aikaan muiden käytettävissä, voit ostaa RM-kuvan. RM eli Rights Managed -kuvan ostettuasi kuva poistuu automaattisesti muiden ostettavista 6 kk - kahden vuoden ajaksi, jolloin se on ladattavissa vain oman organisaatiosi ostohistoriasta. Sovitun käyttöajan päätyttyä kuva palautuu jälleen kuvapankin myytävien kuvien joukkoon. Ostamalla RM-kuvan voit varmistaa, ettei ostamasi kuva ole ladattavissa kilpailijoiden kampanjoihin samaan aikaan.


Kysy mahdollisuudesta kuvan RM-käyttöoikeuteen osoitteella info@kuvaplugi.fi tai kerro asiasi meille yhteydenottolomakkeella. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Voit myös soittaa tai meilata asiasi asiakasyhteyshenkilöllemme Santeri Jaakkolalle +358 40 7099 481 tai santeri.jaakkola@kuvaplugi.fi.