LOADING

Sivujen käyttöehdot

Tämän verkkosivuston omistaa ja sitä ylläpitää Kuva-Plugi. Verkkosivuston käyttäminen edellyttää näiden käyttöehtojen hyväksymistä. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt käyttöehdot. Mikäli et hyväksy käyttöehtoja, sinun ei tule käyttää verkkosivustoamme.

 

Kuva-Plugi voi tarkistaa ja päivittää käyttöehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Pyydämme tarkistamaan säännöllisesti verkkosivustolle julkaistut käyttöehdot. Verkkosivuston käyttö merkitsee sitä, että hyväksyt myös mahdolliset muutokset käyttöehdoissa. 


Sivujen käyttäminen

Verkkosivusto ja sen sisältö on tarkoitettu Kuva-Plugin asiakkaille. Et voi käyttää verkkosivustoa tai sen sisältöä tarkoitukseen, joka ei liity asiakkuuteesi Kuva-Plugin kanssa. Kiellämme erityisesti: 

- Lataamasta, kopioimasta tai edelleenlähettämästä jotakin tai kaikkia verkkosivuja tai niiden sisältöä ilman Kuva-Plugin kanssa tehtyä sopimusta.
- Käyttämään kaikkia tiedonlouhintarobotteja tai vastaavia tiedonkeruu- tai poimintamenetelmiä.
- Manipuloimaan verkkosivustoa tai sen sisältöä tai muuten käyttämään kehystys- tai vastaavaa navigointitekniikkaa.
- Rekisteröimään, tilaamaan, perumaan tilaamisen tai näiden yrittämisen toiselle osapuolelle minkä tahansa Kuva-Plugin tuotteen tai palvelun osalta, jollei kyseinen osapuoli ole nimenomaisesti valtuuttanut tekemään niin.
- Käyttämään verkkosivustoa tai sen sisältöä muuhun kuin sille määriteltyyn tarkoitukseen.

 

Immateriaalioikeudet

Kaikki tällä verkkosivustolla olevat materiaalit kuuluvat Kuva-Plugille ja sen lisenssinantajille, ja niitä suojaavat immateriaalioikeuksia koskevat lait, mukaan lukien tekijänoikeudet, tavaramerkit, nimet, Internet-verkkotunnukset ja muut vastaavat oikeudet. Ellet ole tehnyt erillistä sopimusta, kuten Royalty Free -lisenssisopimus, Kuva-Plugin kanssa, materiaalien muu käyttö ilman Kuva-Plugin kirjallista lupaa on kielletty.


Tavaramerkit

Kuva-Plugi sekä muu sivustolla oleva tuotteen tai palvelun nimi tai iskulause ovat Kuva-Plugin ja sen toimittajien tai lisenssinantajien tavaramerkkejä, eikä niitä saa kopioida, jäljitellä tai käyttää kokonaan tai osittain ilman Kuva-Plugin tai asianomaisen tavaramerkin haltijan etukäteen antamaa kirjallista lupaa. Lisäksi sivuston ulkoasu, mukaan lukien kaikki sivun otsikot, mukautetut grafiikat, painikekuvakkeet ja skriptit, ovat osa Kuva-Plugin tavaramerkkiä, eikä niitä saa kopioida, jäljitellä tai käyttää kokonaan tai osittain ilman erillistä kirjallista lupaa. Kaikki muut sivustossa mainitut tavaramerkit, rekisteröidyt tavaramerkit, tuotenimet ja yritysten nimet tai logot ovat omistajiensa omaisuutta. Viittaukset tuotteisiin, palveluihin, prosesseihin tai muihin tietoihin kauppanimillä, tavaramerkeillä, valmistajilla, toimittajilla tai muuten eivät merkitse tai tarkoita, että me suosittelemme tai sponsoroimme niitä.

 

Linkitetyt verkkosivustot

Tämä verkkosivusto saattaa tarjota avuksesi linkkejä kolmansien osapuolien verkkosivustoille. Linkkien sisällyttäminen ei tarkoita, että Kuva-Plugi valvoo tai tukee näitä sivustoja. Kuva-Plugi ei ota vastuuta näistä verkkosivustoista tai niiden kautta saatavissa olevien tietojen, sisällön, tavaroiden tai palvelujen käytöstä tai käyttämiseen liittyvistä vahingoista tai menetyksistä.


Internet-ohjelmistot tai tietokonevirukset

Internetin teknisistä vaikeuksista johtuen Internet-ohjelmisto- tai siirto-ongelmat voivat tuottaa epätarkkoja tai puutteellisia kopioita tällä verkkosivustolla olevista tiedoista. Tietokonevirukset tai muut tuhoavat ohjelmat saattavat myös latautua vahingossa tältä sivustolta. Kuva-Plugi ei ole vastuussa mistään ohjelmistoista, tietokoneviruksista tai muista tuhoisista, haitallisista tiedostoista tai ohjelmista, jotka voivat saastuttaa tai muuten vaikuttaa tietokoneesi tai muun omaisuutesi käyttämiseen tämän sivuston käytön tai selaamisen vuoksi. 

 

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen verkkosivustomme käyttöehtoihin, otathan meihin yhteyttä info@kuvaplugi.fi.